Prismedalje og metallmedaljer i forskjellige former

2024/04/29

Prismedalje og metallmedaljer i forskjellige former

Prismedalje eller metallmedaljonger er laget av det flate og runde (eller ovale) metallstykket som er støpt, støpt, skulpturert, slått, stemplet eller på en eller annen måte merket med et insignia, portrett eller annen kunstnerisk gjengivelse,  Prismedalje kan tildeles personene eller organisasjonene som en form for anerkjennelse for sportslige, militære, vitenskapelige, akademiske eller forskjellige andre prestasjoner.  

Prismedalje kan også produseres i en rund eller en skjoldform, selv om disse mer korrekt vil bli beskrevet som en plakett, og offisielle utmerkelser som militære dekorasjoner er ofte i former som kryss eller stjerner, men er fortsatt løst kalt "medaljer" som i den stjerneformede American Medal of Honor. Ved riktig bruk av begrepet er metallmedaljonger større, og starter kanskje fire tommer i diameter, og er som sådan vanligvis for store til å bæres veldig komfortabelt, selv om "medaljemedaljer" noen ganger brukes feil for å referere til en pris. medalje.  

Andre typer prismedaljer, metallmedaljer kan også kalles bordmedaljer fordi de er for store til å bæres og bare kan vises på en vegg, bordplate, skrivebord eller skap.

Er det noen ytre former for prismedaljer og metallmedaljer som er interessert av deg? Vi venter på henvendelsen om tildeling av medalje og metallmedaljer fra deg.

Neste: Ingen data